На Кіровоградщині в Новоукраїнці відбувся рейд (ФОТО)

Жовтень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 371 | Коментарі: 0

Роз’яснювальну роботу в такому форматі із розповсюдженням листівок застерігаючого змісту провели працівники ГУ ДСНС України у Кіровоградській області у м. Новоукраїнка.

На Кіровоградщині в Новоукраїнці відбувся рейд

На Кіровоградщині в Новоукраїнці відбувся рейд

На Кіровоградщині в Новоукраїнці відбувся рейд


Жителі та гості міста мали змогу замислитись, чи всіх заходів вони вживають, аби зберегти своє життя під час оголошення повітряної тривоги.
Рятувальники переконували людей бути обережними та уважними при виявленні вибухонебезпечних предметів або їх уламків - не чіпати, не наближатись, телефонувати до Служби порятунку за номером “101”.

А ще надзвичайники пояснили жителям районного центру, як запобігти лихові в оселі під час опалювального сезону, як безпечно користуватися пічним опаленням, електрообігрівачами, газовим обладнанням, а також генераторами.

Крім того, рятувальники нагадали про адміністративну й кримінальну відповідальність за пожежі в екосистемі.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool