На Кіровоградщині в дворі багатоповерхового будинку було чути звуки, схожі на постріли

Липень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 602 | Коментарі: 0

27 липня близько 23.00 до Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в дворі багатоповерхового будинку чути звуки, схожі на постріли.

«За вказаною адресою негайно прибув наряд поліції охорони та група реагування патрульної поліції.

У ході відпрацювання прилеглої до будинку території правоохоронці помітили чоловіка, який при появі поліцейського автомобіля кинувся тікати та викинув предмет, схожий на зброю.

Громадянина зупинили та встановили його особу. Порушником виявився раніше судимий 38-річний місцевий житель. На місці події поліцейські виявили та вилучили предмет, схожий на обріз мисливської рушниці ТОЗ, 16-го калібру, без набоїв, який направлено на дослідження», - зазначив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Пояснити звідки в нього зброя, громадянин не зміг. Особу було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) ККУ.

Також розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

За матеріалами управління поліції охорони
та Світловодського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool