На Кіровоградщині ув’язненим однієї із колоній збували наркотичні засоби

Серпень 03, 2021 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва обласної прокуратури повідомлено про підозру трьом членам злочинної групи, які налагодили канал постачання на територію виправної установи наркотичних засобів та їх збут серед засуджених (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, 31-річного учасника групи було затримано під час спроби здійснити передачу наркотичних засобів шляхом перекиду до виправної установи.

При огляді виявлено та вилучено пристрій для перекиду наркотичних засобів через огорожу, пакунок загорнутий у клейку стрічку, з поліетиленовим пакетом із білою порошкоподібною речовиною.

Санкціоновані обшуки були проведені також за місцем мешкання затриманого громадянина та ще двох осіб, задіяних до постачання наркотичних засобів. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool