На Кіровоградщині Укрпошті потрібні понад 30 працівників

Квітень 13, 2020 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

У період карантину пріоритетним завданням є забезпечення повноцінної життєдіяльності громадян.

Саме тому, Урядом України було визначено основні види діяльності, які, попри всі ризики, будуть продовжувати працювати. Серед таких – робота поштових відділень.

ПАТ «Укрпошта», один з провідних роботодавців Кіровоградщини, пропонує шукачам роботи нашої області 31 вакансію.
ПАТ «Укрпошта» – це найбільша мережа поштового сполучення, яке налічує 11 500 відділень, що забезпечують покриття у 100% населених пунктів України. Тож, у всіх охочих стати частиною цієї великої команди (понад 70 000 працівників щодня приймають, сортують, доставляють, організовують, аналізують та допомагають клієнтам) є можливість працювати поблизу свого дому.

У залежності від посади, «Укрпошта» пропонує потенційним працівникам від 3 188 грн (0, 54 ставки) до 6 000 гривень.
Серед вакансій, які подані Укрпоштою до служби зайнятості Кіровоградщини, є вільні місця начальників відділень зв’язку, водіїв автотранспортних засобів, операторів поштового зв’язку, та листонош.

Актуальними є вакансії «Укрпошти» у Кропивницькому – 20 вакансій, по 2 вакансії в Олександрійському, Гайворонському, Новомиргородському, Новоукраїнському та Олександрівському та 1 вакансія у Добровеличківському районах Кіровоградської області.

Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Відділ організації надання послуг роботодавцям Кіровоградського обласного центру зайнятості


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool