На Кіровоградщині у житловому секторі загасили чотири пожежі

Січень 12, 2023 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Береговій с. Тишківка Новомиргородської СТГ. 

 

До Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння по вул. Береговій с. Тишківка Новомиргородської СТГ.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло 4 м2 покрівлі та 1 м2 димоходу в одноповерховому приватному житловому будинку. Спільними зусиллями новомиргородських надзвичайників та місцевої пожежної команди ТОВ «Новомиргородський цукор» пожежу було ліквідовано о 07:25.

О 18:21 стало відомо про займання по вул. Українській с. Озера Світловодської МТГ. Там загорілось 60 м2 покрівлі та 40 м2 домашніх речей в одноповерховому приватному житловому будинку. О 21:38 займання було ліквідоване силами бійців світловодської пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди смт Власівка.

О 22:24 на вул. Першотравневій с. Олександрівка Маловисківської СТГ сталась пожежа 4 м2 домашніх речей в одноповерховому приватному житловому будинку, яку о 23:26 загасили маловисківські вогнеборці.

Вже 12 січня о 00:11 загорілось 24 м2 будівель літньої кухні та лазні, а також 96 м2 покрівель приватного житлового будинку і господарчої будівлі на вул. Вовченка м. Помічна. Помічнянські рятувальники спільно з бійцями місцевої пожежної команди с. Піщаний Брід о 03:31 приборкали пожежу.

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж з’ясовуються.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool