На Кіровоградщині у житловому секторі вогнеборці загасили 3 пожежі

Грудень 31, 2019 | Новини | Переглядів: 1613 | Коментарі: 0

Впродовж доби 30 грудня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі залучались на гасіння пожеж у житловому секторі.

Так, о 13:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 2 м2 перекриття одноповерхового житлового будинку на території приватного домоволодіння на вул. Степовій с. Поселянівка Олександрівського району. Травмованих чи загиблих на пожежі виявлено не було.

О 14:05 пожежу локалізовано та о 15:52 - ліквідовано. На місці події працювали 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 29-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка.

О 15:47 слало відомо про пожежу 18 м2 покрівлі гаражу, домашніх речей та побутових приладів у ньому за адресою: просп. Соколівський, селище Соколівське. Внаслідок пожежі травмовано чоловіка 1975 р.н., якого з опіками обличчя, тіла та кінцівок госпіталізовано до опікового відділення Кіровоградської обласної лікарні. На гасіння пожежі залучались 15 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький. О 16:20 пожежу локалізували та о 17:26 – ліквідували.

О 20:05 пожежа виникла у с. Скалівські Хутори Новоархангельського району. Там на території приватного домоволодіння на вул. Слави виникло займання двох господарчих споруд площею 14 м2, 300 кг сіна та 10 м3 дров. Травмованих чи загиблих не виявлено.
Пожежу о 21:38 локалізували та о 23:01 ліквідували бійці 31-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельск спільно з вогнеборцями місцевих пожежних команд сіл Нерубайка та Надлак Новоархангельського району.

Причини усіх пожеж наразі встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool