На Кіровоградщині у житловому секторі провели рейдову перевірку (ФОТО)

Жовтень 18, 2023 | Новини | Переглядів: 1086 | Коментарі: 0

На Кіровоградщини продовжують проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу у житловому секторі населених пунктів Кіровоградщини та навчати населення правил безпечного поводження з вогнем, боєприпасами, на воді, під час ворожих обстрілів і ракетних атак.

На Кіровоградщині у житловому секторі провели рейдову перевірку (ФОТО)

На Кіровоградщині у житловому секторі провели рейдову перевірку (ФОТО)

На Кіровоградщині у житловому секторі провели рейдову перевірку (ФОТО)


Працівники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів Голованівськогорайонного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області провели профілактичне відпрацювання у громадах району. 

Рятувальники закликали реагувати на сигнали повітряної тривоги та діяти згідно із вже загальновідомим алгоритмом.

Також жителям Голованівщинипорадили бути максимально обережними та уважними у разі виявлення різних вибухонебезпечних предметів, не наближатьсь до них, не торкатися та не намагатися знешкоджувати самостійно, а викликати Службу порятунку чи поліцію.

Крім того, надзвичайники попередили людей, що пожежу може спричинити найменша необережність у користуванні вогнем: непогашений сірник або тліючий недопалок, порушення пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, коротке замикання електромережі тощо. Наразі до причин, що можуть призвести до займання, додались іще декілька - порушення правил експлуатації генераторів та різних альтернативних джерел обігріву.

Тож організатори профілактичного відпрацювання закликали співрозмовників з належною увагою поставитися до рекомендацій та не порушувати правил.

У процесі спілкування рятувальники надали жителям міст застережні листівки та газету “Палаючі новини” з порадами, як не допустити у свою оселю та у своє життя лихо.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool