На Кіровоградщині у житловому секторі приборкано 3 пожежі

Червень 10, 2018 | Новини | Переглядів: 721 | Коментарі: 0

Впродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградщини 3 рази залучались на гасіння пожеж, які виникли на території житлового сектору.

Так, 9 червня о 13:30 виникла пожежа 9 м3 дров на території приватного домоволодіння на вул. Криничній у смт Новгородка. О 13:42 пожежу локалізовано, о 14:38 – ліквідовано. До її ліквідації залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка.

О 21:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у с. Созонівка Кіровоградського району. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на вул. Польовій горіло 60 м2 надвірної споруди. 8 рятувальників та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький локалізували пожежу о 22:48 та ліквідували о 23:23.

10 червня о 03:26 рятувальники 29-ї Державної пожено-рятувальної частини смт Олександрівка виїжджали на гасіння пожежі у с. Красносілка Олександрівського району, де на вул. Дмитра Коломійця на території приватного домоволодіння зайнялись 1 т сіна та 50 м2 сінника. О 04:15 пожежу локалізовано та о 05:10 – ліквідовано. Залучались 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки.

В усіх випадках травмованих чи загиблих не виявлено.

Причини пожеж з’ясовуються.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool