На Кіровоградщині у житлових секторах продовжують проводити роз’яснювальну роботу

Березень 12, 2021 | Новини | Переглядів: 510 | Коментарі: 0

12 березня співробітники Компаніївського, Маловисківського та Олександрійського районних підрозділів У ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу у житлових секторах смт Компаніївка та міст Мала Виска й Олександрія.

Під час спілкування з громадянами рятувальники наголошували на суворому дотриманні правил пожежної безпеки при користуванні електрообігрівачами, газовими приладами та пічним опаленням. Жителям райцентрів радили систематично перевіряти справність електромережі, стежити, щоб опалювані приміщення добре вентилювались, а також дбати про безпеку дітей. Крім того, наголос було зроблено на зростанні ймовірності пожеж на відкритих територіях, що, як правило, виникають навесні у результаті господарської діяльності людей: випалювання торішньої сухої рослинності, спалювання сміття, розкладання багать під час відпочинку на природі.

Також фахівці ДСНС звернули увагу людей на небезпеку, яка може загрожувати у разі необережного поводження з вибухонебезпечними предметами та боєприпасами часів минулих війн. Такі знахідки особливо часто виявляють під час весняно-польових та городніх робіт. Рятувальники нагадали громадянам алгоритм дій у таких випадках.

Під час профілактичних відпрацювань було розповсюджено листівки з правилами безпеки життєдіяльності та вказаним номером виклику Служби порятунку – «101».

У ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool