На Кіровоградщині у жінки вкрали гроші, пістолет та навіть ємкість з бензином

Грудень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

У листопаді до райвідділу міліції звернулася 38-річна місцева жителька і повідомила, що її будинок обікрали

  Невідомі особи, зламавши замок на вхідних дверях, проникли всередину і викрали більше 10 тисяч гривень, пневматичний пістолет, інструменти та навіть ємкість з бензином для бензопили.
У працівників міліції, які на той час вже працювали над розкриттям крадіжки з домоволодіння іншої жительки цього ж села, з’явилася версія, що обидва ці кримінальні правопорушення могла вчинити одна і та ж особа. Серед підозрюваних опинився і 17-річний односельчанин потерпілих. Хлопець з благополучної небагатої родини, ніде не навчався та не працював, однак ,за словами сусідів, іноді вживав алкоголь.
Під час огляду помешкання підозрюваного працівники міліції виявили викрадений пневматичний пістолет, який зловмисник заховав у недіючій печі опалення. Там же знаходилися «отримані у власність» тим же способом колонки від автомагнітоли, набір інструментів, біжутерія та частина грошей. За словами крадія до недавнього часу там же зберігався і викрадений ним у односельчанки ноутбук, та днем раніше він знайшов на нього покупця.
По даним фактам відкрито кримінальні провадження за ч.3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, - розповідає начальник Новоукраїнського РВ УМВС України в Кіровоградській області Ігор Матвійчук. Проводиться досудове розслідування. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Новоукраїнського РВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool