На Кіровоградщині у зелених зонах відбулися рейди (ФОТО)

Липень 18, 2017 | Новини | Переглядів: 1170 | Коментарі: 0

Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області посилили роз’яснювальну роботу щодо попередження виникнення пожеж у лісовому фонді Кіровоградщини.

Так, 17 липня рятувальники Добровеличківського та Новгородківського районів разом із поліцейськими здійснили рейди у місцевих зелених зонах та розповіли громадянам про правила поведінки у лісах у пожежонебезпечний літній період.

Зокрема головне, що закликали пам’ятати людей учасники рейду, – ні в якому разі не можна розводити багаття в лісі в цей період, не кидати недопалки та не бути байдужими, якщо бачиш загоряння в зеленій зоні. За порушення цих правил передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність, але збитки від пожеж у лісових масивах значно серйозніші для природи та людини, ніж визначені покарання. Тому берегти зелені насадження – задача кожної порядної людини, яка дбає про те, в якому світі житимуть нащадки.

Завершували розмову із громадянами учасники рейду традиційно – рятувальники усім, з ким спілкувались, роздали листівки із правилами поведінки у лісі.

Прес-служба У ДСНС в області

Фахівці Служби порятунку Кіровоградської області посилили роз’яснювальну роботу щодо попередження виникнення пожеж у лісовому фонді Кіровоградщини.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool