На Кіровоградщині у закладах освіти розпочався тиждень безпеки (ФОТО)

Листопад 14, 2023 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Розпочався Тиждень знань безпеки життєдіяльності в усіх закладах освіти

У Кропивницькому ранок понеділка розпочався із зустрічі фахівців Служби порятунку з вихованцями дитячого садочку №52 “Казковий”. Малеча з нетерпінням чекала такої зустрічі, адже для них підготували нову цікаву програму в рамках безпекового тижня.

Разом з рятувальниками вони досліджували вміст пожежного автомобіля. Маленькі допитливі оченята вивчали кожну деталь, усе їм було цікаво. Потім одягали справжні пожежні бойовки та фотографувалися з героями без зброї. А ще повторювали правила пожежної безпеки, запам’ятовували порядок дій на випадок пожежі у приміщенні.
Повітряна тривога, що пролунала у місті, змінила план заходу, але не стала на заваді навчанню. Отож, усі пройшли до укриття і вже там продовжили розпочате.

На Кіровоградщині у закладах освіти розпочався тиждень безпеки

На Кіровоградщині у закладах освіти розпочався тиждень безпеки

На Кіровоградщині у закладах освіти розпочався тиждень безпеки

На Кіровоградщині у закладах освіти розпочався тиждень безпеки

На кропивницьких рятувальників цього дня ще чекала інша юна аудиторія. Тож, далі провідники безпеки попрямували до дитячого садочку “Орлятко”. Там діти разом з надзвичайниками власноруч створювали пожежний автопарк. Незважаючи на досить юний вік виконавців, аплікації пожежних автівок вийшли надзвичайно вдало. Результатами такої творчої роботи були задоволені усі.

Безпекові заняття з малечею супроводжували психологи. Дошкільнята із задоволенням навчалися розвантажувальним психологічним технікам під час рухливих ігор.

В гості до малечі рятувальники без подарунків не ходять, а отже, усі дошкільнята отримали яскраві та пізнавальні розповіді про вартових безпеки, розроблені Дитячим фондом ООН UNICEF.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool