На Кіровоградщині у Власівці може з'явитись об'їзна дорога

Лютий 18, 2020 | Новини | Переглядів: 3351 | Коментарі: 0

Очільник ОДА Андрій Балонь провів виїзну нараду в селищі Власівка Світловодського району, під час якої обговорив можливості будівництва об'їзної дороги поряд із населеним пунктом.

Інспектування відбулось сьогодні, 18 лютого, під час робочої поїздки Андрія Балоня на Світловодщину.
Як відзначив очільник Кіровоградщини, мешканці Власівки поскаржились йому на транспортну проблему під час його минулого візиту в селище.

«Ми проаналізували ситуацію й з'ясували, що деякі суб'єкти господарювання дійсно порушують правила дорожнього руху і транспортують сировину або продукцію із підприємств через житлові сектори. Паралельно вулицями селища проходять інші великовагові транзитні вантажівки, у зв'язку з чим руйнується асфальтне покриття доріг», – прокоментував Андрій Балонь.

Транспортна проблема може вирішитись шляхом будівництва об'їзної дороги на території захисної дамби, що проходить на межі Власівки та Кременчуцького району.

Очільник ОДА Андрій Балонь провів виїзну нараду в селищі Власівка Світловодського району, під час якої обговорив можливості будівництва об'їзної дороги поряд із населеним пунктом.

«Проблема має бути усунена настільки швидко, наскільки це можливо. Пропоную розпочинати роботу. Виготовлення проєктно-кошторисної документації має взяти на себе місцева влада. Натомість моє завдання – знайти фінансовий ресурс, щоб збудувати об'їзну дорогу», – резюмував Андрій Балонь під час виїзної наради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool