На Кіровоградщині у сільськогосподарських господарствах відбуваються рейди (ФОТО)

Серпень 02, 2023 | Новини | Переглядів: 6251 | Коментарі: 0

Інспектори Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області побували у сільськогосподарських господарствах на території Новомиргородської, Новоукраїнської та Маловисківської, Добровеличківської та Помічнянської громад

Та пересвідчились, як суб’єктами господарювання забезпечується пожежна і техногенна безпеки в період збирання та переробки врожаю, заготівлі грубих кормів.

На Кіровоградщині у сільськогосподарських господарствах відбуваються рейди

На Кіровоградщині у сільськогосподарських господарствах відбуваються рейди

На Кіровоградщині у сільськогосподарських господарствах відбуваються рейди


Зокрема, інспектори звернули увагу, чи належно підготовлена до жнив техніка, яка задіяна на полях: комбайни, трактори, автомобілі повинні обов’язково бути обладнані іскрогасниками та укомплектовані первинними засобами пожежогасіння. Також згідно із нормативно-правовими актами безпосередньо перед початком зернозбиральної кампанії усі комбайнери, водії, їх помічники повинні пройти інструктажі з питань пожежної безпеки. Фахівці ГУ ДСНС наголосили, що безпосередньо під час жнив поля обов’язково мають бути оборані, вздовж автомобільних доріг встановлені таблички з попередженням, що йдуть жнива. На полі також обов’язково повинна стояти бочка з водою на випадок займання.

Крім того, співробітники пожежно-рятувальної служби нагадали про заборону спалювання пожнивних залишків, зауваживши, що за такі злочинні дії передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool