На Кіровоградщині у селі Миколаївка відбувся рейд (ФОТО)

Травень 11, 2023 | Новини | Переглядів: 15157 | Коментарі: 0

Співробітники Головного управління ДСНС у Кіровоградській області та Кропивницького районного управління провели роз’яснювальну роботу серед мешканців села Миколаївка Соколівської громади.

На Кіровоградщині у селі Миколаївка відбувся рейд

На Кіровоградщині у селі Миколаївка відбувся рейд

На Кіровоградщині у селі Миколаївка відбувся рейд


Головна думка, яку намагалися донести до громадян працівники пожежно-рятувальної служби, - необхідно бути вкрай обережними під час виявлення вибухонебезпечних предметів, і сучасних, і часів минулих воєн. Людям детально пояснили, як діяти, якщо натрапив на міну чи інший боєприпас. А ще закликали не ігнорувати сигналів повітряної тривоги, оскільки ймовірність ракетних обстрілів залишається дуже високою.

Крім того, вогнеборці застерегли громадян від необережності з вогнем та закликали не допускати підпалів сухої рослинності, не кидати недопалків та сірників у траву, не палити багать на відкритих територіях, не спалювати рештки торішнього врожаю та сміття поряд з лісовими масивами, житловими та господарчими будівлями.

У ході профілактичного відпрацювання серед миколаївчан було розповсюджено листівки із застереженнями та правилами безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool