На Кіровоградщині у результаті вибуху чоловік отримав тяжкі опіки

Серпень 11, 2014 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

9 серпня до Служби порятунку «101» від чергового лікаря Знам’янської центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що на прийомне відділення з термічними опіками ІІІ-ІV ступеню площею 90% тіла доставлено 60-річного жителя смт Знам’янка-Друга.

Як з’ясувалося, у літній кухні на території житлової садиби травмованого стався вибух без подальшого горіння. Для з’ясування обставин на місце події прибула оперативна група Знам’янського міськрайонного відділу У ДСНС в області.

Фахівцями встановлено, що господар самовільно під’єднав до газопроводу централізованого газопостачання компресор та проводив вогневі роботи на території садиби. Компресор знаходився в приміщенні літньої кухні. Ймовірно, що конструкція приладу була негерметизованою, що і призвело до наповнення кухні газом та подальшого вибуху.

Наразі чоловік перебуває в реанімаційному відділенні, його стан стабільний тяжкий.

 

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool