На Кіровоградщині у пожежно-рятувальних підрозділах тривають ремонтні роботи

Березень 01, 2021 | Новини | Переглядів: 533 | Коментарі: 0

Створення та підтримання належних умов праці рятувальників, а також функціонування підрозділів пожежно-рятувальної служби, зміцнення матеріально-технічної бази гарнізону – одне з пріоритетних завдань Служби порятунку Кіровоградської області.

Упродовж року стан будівель та спецприміщень пожежно-рятувальних частин змінився на краще: завдяки виконаним ремонтно-будівельним роботам, рятувальники мають змогу працювати в сучасних, більш комфортних умовах.

На сьогоднішній день зроблено якісний ремонт у приміщенні навчального класу 20-ї ДПРЧ м. Долинська, встановлено енергозберігаючі вікна у пожежному депо та службових кабінетах 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське, пофарбовано стіни службових кабінетів 27-ї ДПРЧ смт Новгородка, виконано повний ремонт службових приміщень 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка та у караульному приміщенні 30-ї ДПРЧ смт Вільшанка.

Відповідно до плану ремонтно-будівельних робіт підпорядкованих підрозділів У ДСНС у Кіровоградській області, затвердженого начальником Управління полковником служби цивільного захисту Віталієм Миронюком, значний обсяг ремонтно-будівельних робіт заплановано на ІІ-й квартал 2021 року.

у пожежно-рятувальних підрозділах тривають ремонтні роботи

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool