На Кіровоградщині у місцях масового відпочинку провели рейд

Липень 23, 2020 | Новини | Переглядів: 985 | Коментарі: 0

З метою запобігання загибелі людей на водних об’єктах 23 липня фахівці Бобринецького та Світловодського районних підрозділів Управління ДСНС у Кіровоградській області організували та провели роз’яснювальну роботу у місцях масового відпочинку біля водойм. 

Рятувальники розповідали громадянам про трагічні випадки, які трапились на водоймах області цього року, пояснювали їх причини та навчали основним правилам безпечного поводження на воді. У процесі спілкування серед відпочивальників розповсюдили листівки із застереженнями та правилами безпеки, а також нагадали, за яким номером викликати Службу порятунку - “101”.

Працівники пожежно-рятувальної служби закликали дорослих не залишати без нагляду дітей та навчати дотримуватись правил безпеки на воді.

У ДСНС України у Кіровоградській області

  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool