На Кіровоградщині у місцях масового відпочинку проводять рейди (ФОТО)

Червень 28, 2023 | Новини | Переглядів: 2010 | Коментарі: 0

Влітку часто з людьми трапляються трагедії на воді. Повідомлення про них надходять мало не кожного дня.

На Кіровоградщині у місцях масового відпочинку біля водойм проводять рейди

На Кіровоградщині у місцях масового відпочинку біля водойм проводять рейди

На Кіровоградщині у місцях масового відпочинку біля водойм проводять рейди


Щоб цього не траплялось, важливо прислухатись до порад рятувальників та не порушувати правил безпеки, навчитись прийомам самодопомоги і домедичної допомоги потерпілим та добре пильнувати своїх малолітніх дітей.

На необхідності суворого дотримання правил безпечного відпочинку на воді наголошували співробітники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС в області під час проведення роз’яснювальної роботи серед відпочивальників біля водойм. Зокрема, громадян закликали не запливати далеко, не купатись у недозволених місцях, не стрибати зі скелястих берегів та технічних споруд, не поєднувати відпочинок на воді зі вживанням алкоголю, обережно користуватись плавзасобами, наглядати за дітьми та привчати їх до безпечного відпочинку. Наразі у зв’язку із військовою агресією додалась іще одна небезпека - ймовірність натрапити на вибухонебезпечний предмет. Тому надзвичайники розповіли, як поводитись у випадку виявлення боєприпасів.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool