На Кіровоградщині у м. Олександрія проводилася роз’яснювальна робота

Лютий 11, 2019 | Новини | Переглядів: 742 | Коментарі: 0

Кожен господар дбає про тепло та затишок в оселі, але випадки, коли таке затишне пічне опалення, розкішний камін або інші види опалювальних систем призводили до пожежі, не рідкісні

Тож рятувальники вважають своїм обов’язком нагадати мешканцям Кіровоградщини про безпечний перебіг опалювального сезону. Завдяки такій попереджувальній роботі, громадяни дізнаються про те, як вберегти житло від пожеж. 

11 лютого така роз’яснювальна робота проводилася у м. Олександрія. Працівники районного відділу обласного Управління ДСНС нагадали громадянам про обережність під час користування пічним та газовим опаленням. Порадили перевірити тягу та не закривати вентиляцію.

Важливо також не перевантажувати електромережу великою кількістю одночасно увімкнених приладів та не залишати обігрівачі увімкненими без нагляду на тривалий час або на ніч. Рятувальники нагадали і про небезпеку паління в ліжку – такі випадки досить часто завершуються фатально. Окремо фахівці пожежно-рятувальної служби звернули увагу співрозмовників на безпеку дітей: закликали не залишати їх без нагляду, заховати подалі сірники та інші речі й предмети, які можуть призвести до пожежі, навчати правилам пожежної безпеки.

Під час проведення роз’яснювальної роботи працівники Служби порятунку вручили громадянам застережні листівки.

Кіровоградщина, Олександрія, робота,

Прес-служба У ДСНС в області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool