На Кіровоградщині у квітні платникам податків видано більше півтисячі електронних ключів

Травень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 724 | Коментарі: 0

З метою подання звітності до органів ДФС в електронному вигляді, протягом квітня 2015 року платниками податків та суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності у відділі реєстрації користувачів при Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області Центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового Департаменту Державної фіскальної служби отримано 511 ключів цифрового підпису.

Загалом з початку 2015 року до відділу реєстрації користувачів Центру сертифікації ключів звернулось 3515 осіб, які отримали понад 3 тисячі посилених сертифікатів відкритих ключів.
Головне управління ДФС у Кіровоградській області ще раз нагадує, суб’єктам підприємництва регіону та громадянам, що посилені сертифікати відкритих ключів підприємства можна безкоштовно отримати в двох пунктах реєстрації акредитованого Центру сертифікації електронних ключів, які діють при Кіровоградській та Олександрійській ОДПІ. Окрім того, це можна зробити під час виїздів фахівців з оформлення безкоштовних ключів до районних інспекцій за попереднім замовленням.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool