На Кіровоградщині у екосистемах ліквідували 7 пожеж

Липень 26, 2020 | Новини | Переглядів: 5203 | Коментарі: 0

Впродовж доби 25 липня пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області 7 разів залучались на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях.

Так, три виїзди здійснили бійці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький: на гасіння 8 м2 сміття на вулиці Бєляєва, 0,04 га – на вулиці Мінській в обласному центрі та 0,03 га сухої трави у с. Созонівка Кропивницького району.

Вогнеборці 20-ї ДПРЧ м. Долинська приборкали пожежу 0,7 га сухої трави, що зайнялась біля с. Маловодяне Долинського району.
Рятувальники 2-го ДПРЗ м. Олександрія загасили 0,5 га сухої трави, що горіла вздовж Новопразького шосе.
Пожежу 1,5 га сухої рослинності на відкритій території, що виникла на вулиці Будівельній у смт Балахівка Петрівського району, загасили рятувальники 32-ї ДПРЧ смт Петрове, а вогнеборці 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка приборкали пожежу 80 м2 сухої трави та 2-х дерев на вулиці Центральній с. Розумівка Олександрівського району.

Шановні громадяни! Будьте максимально відповідальні у пожежонебезпечний період, коли суха рослинність спалахує від найменшої іскри й пожежа може поширитись на великі території, знищуючи все на своєму шляху. Служба порятунку закликає вас не випалювати сухостій, минулорічне листя та сміття, не знищувати пожнивні залишки шляхом спалювання, адже за такі дії існує адміністративна та кримінальна відповідальність.

У випадку пожежі чи іншої надзвичайної ситуації телефонуйте до Служби порятунку за номером «101»!

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool