На Кіровоградщині у Долинському відділі поліції представили керівника

Листопад 01, 2017 | Новини | Переглядів: 1000 | Коментарі: 0

Ним став підполковник поліції Сергій Тюлєнєв, який тривалий час був тимчасово виконуючим обов’язки начальника підрозділу.

Представити керівника особовому складу прибув заступник очільника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок. У нараді також взяли участь голова Долинської районної адміністрації Сергій Омельченко та голова районної ради Ірина Бондаренко.

Звертаючись до присутніх, Дмитро Георгійович наголосив на пріоритетних напрямках у роботі поліції, суворому дотриманні поліцейськими дисципліни та законності, вжитті заходів щодо зміцнення співпраці з громадою та довіри населення до правоохоронних органів.
Представники районної влади відзначили ефективну діяльність долинської поліції під керівництвом Сергія Тюлєнєва, побажали йому подальших успіхів та пообіцяли свою підтримку в матеріально-технічному забезпеченні відділу.

У свою чергу, новопризначений керівник запевнив, що і надалі докладатиме зусиль для результативної роботи ввіреного підрозділу.

За матеріалами Долинського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool