На Кіровоградщині у Добровеличківці відбувся рейд

Травень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 1296 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині рятувальники не припиняють проводити попереджувальну роботу у житловому секторі, під час якої розповідають про основні причини пожеж в оселях громадян та навчають населення основам безпечної життєдіяльності. 

20 травня з метою запобігання пожежам та загибелі на них людей інформаційно-роз’яснювальна робота була проведена серед місцевого населення смт Добровеличківки.

Під час спілкування працівники районного підрозділу Управління ДСНС в області пояснили людям основні правила пожежної безпеки у побуті, яких потрібно неухильно дотримуватись, щоб не допустити виникнення вогневих випадків у житловому секторі. Нагадали про заборону та відповідальність за спалювання сухої рослинності чи сміття на відкритих територіях, сільськогосподарських полях, розкладання багать у лісах та поблизу лісових масивів, нагадали про елементарні правила пожежної безпеки у повсякденному побуті.
Вогнеборці наголосили, щоб не сталося лиха, необхідно своєчасно ремонтувати та замінювати стару та пошкоджену електричну мережу, стежити, щоб не було перевантаження. Попередили, що всі електричні прилади необхідно використовувати тільки за їх призначенням та не залишати увімкненими без нагляду.

у Добровеличківці відбувся рейд

Після проведення роз’яснювальної роботи рятувальники надали громадянам листівки із застереженнями та правилами безпеки й нагадали, що при виникненні надзвичайної події необхідно негайно телефонувати за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool