На Кіровоградщині у чоловіка вилучили запал до гранати та марихуану

Грудень 07, 2016 | Новини | Переглядів: 773 | Коментарі: 0

Деталь від боєприпасу та нарковмісні рослини зберігав удома 45-річний житель селища Онуфріївка. За вчинене йому загрожує кримінальна відповідальність.

«Працівники поліції провели санкціонований обшук у домоволодінні чоловіка з метою перевірки оперативної інформації щодо його причетності до скоєння злочинів на території району.

У результаті в будинку громадянина було виявлено та вилучено предмет, схожий на запал до ручної гранати Ф-1, а в приміщенні сараю та на горищі господарської будівлі – речовину рослинного походження, схожу на марихуану, в кількості близько 400 грамів», - розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Віталій Кравцов.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 1. ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Чоловік уже мав декілька судимостей за вчинення крадіжок, незаконних заволодінь транспортними засобами та кримінальних правопорушень, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів.

За матеріалами Онуфріївського відділення
Світловодського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool