На Кіровоградщині у чоловіка правоохоронці виявили бойову гранату

Квітень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

Отримавши оперативну інформацію про те, що місцевий житель зберігає вдома небезпечні боєприпаси, працівники Петрівського відділення поліції виїхали за вказаною адресою. Інформація підтвердилась.

 В ході проведення санкціонованого обшуку домоволодіння 34-річного непрацюючого жителя одного з сіл району, правоохоронці виявили бойову гранату Ф-1 часів ВВВ та кілька патронів калібру 7.62, які господар тримав у шухляді серванту.

«Як пояснив чоловік, боєприпаси він знайшов на околиці села кілька місяців тому і збирався використати їх під час риболовлі. За результатами експертизи встановлено, що граната містить вибухову речовину, а отже може становити небезпеку для життя господаря домоволодіння та оточуючих», .- розповів начальник Петрівського відділення поліції Долинського ВП ГУНП Олександр Лисенко.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами». Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. За такі дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За матеріалами Петрівського відділення поліції
Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool