На Кіровоградщині у багатоквартирних будинках встановлять загальні лічильники води

Березень 11, 2020 | Новини | Переглядів: 2592 | Коментарі: 0

Мешканці області у соцмережах виставляють рахунки-пропозиції від ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на оплату за встановлення в багатоповерхівках загальних лічильників води, повідомляє FOTOINFORM.NET

Для кожного будинку розрахована своя оплата, яка різниця в деяких випадках у десятки разів. За п’ять років мешканці будинки повинні розрахуватися з підприємством за вартість та встановлення загально будинкового лічильника води.

Саме цікаве в цьому, як вважать багато мешканців нашої області, якщо у вас в квартирі вже встановлений індивідуальний лічильник води, то це не завадить вашій оплаті за загальнобудинковий лічильник. Навіщо було встановлювати кожному абоненту у себе у квартирі за доволі великі кошти індивідуальний лічильник, щоб тепер водоканал стягував гроші за ще один загальнобудинковий?

«В цьому я вбачаю лише одну вигоду для водоканалу, який спочатку заробить гроші на встановленні лічильників по всій області, а потім втрати води перекладуть «на плечі» всіх своїх абонентів», - розповідає у соцмережі мешканка Світловодська.

«В нашому місті Кропивницький вода вже коштує понад 37 гривень за куб. Кожного разу я сама оплачувала за повірку свого лічильника, а це понад 100 гривень. При тому, що робітники водоканалу при встановленні за 500 гривень лічильника води, мені розбили керамічну кришку від бачка, обіцяли принести нову, але збрехали. Чому я повинна зараз знову оплачувати якийсь лічильник, якій мені зовсім непотрібний?»,- каже мешканка міста Кропивницький.

На сайті ОКВП «Дніпро-Кіровоград» розміщені адреси будинків на Кіровоградщині, яв яких планується встановлення загально будинкових лічильників та оплата, яку будуть сплачувати абоненти водоканалу.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool