На Кіровоградщині тривають зустрічі із трудовими колективами

Серпень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1333 | Коментарі: 0

З метою всебічного інформування громадян щодо правил пожежної безпеки у літній пожежонебезпечний період рятувальники Кіровоградської області постійно проводять зустрічі із трудовими колективами підприємств, установ та організацій.

Фахівці Служби порятунку поширюють серед представників різних професій знання щодо правил пожежної безпеки у побуті, під час сезонних польових та городніх робіт, при виконанні своїх обов’язків на робочому місці, під час відпочинку у лісі тощо. Крім того, рятувальники застерігають громадян від необачної поведінки на водоймах та вчать, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни.

Так, 4 липня така робота була проведена з трудовими колективами приватних та державних підприємств, установ, фермерських господарств і акціонерних товариств у Гайворонському, Добровеличківському та Новгородківському районах. Крім усної інформації про правила безпеки життєдіяльності влітку, представники трудових колективів отримали тематичні листівки.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool