На Кіровоградщині тривають рейди (ФОТО)

Січень 10, 2023 | Новини | Переглядів: 12074 | Коментарі: 0

Співробітники Новоукраїнського районного управління ГУ ДСНС в області провели роз’яснювальну роботу з безпечної життєдіяльності у містах Мала Виска, Новомиргород та Новоукраїнка та у селищі Добровеличківка.

На Кіровоградщині тривають рейди (ФОТО)

На Кіровоградщині тривають рейди (ФОТО)

На Кіровоградщині тривають рейди (ФОТО)


Рятувальники розповіли жителям Новоукраїнщини, як убезпечити себе та своє майно від вогню в умовах аварійних відключень електроенергії, використання генераторів та альтернативних методів обігріву житла. А також нагадали правила пожежної безпеки під час опалювального сезону.

Крім того, надзвичайники застерегли населення району від необережного поводження з вибухонебезпечними предметами у випадку їх виявлення та розповіли про їхні вибухові властивості.

А ще закликали реагувати на сигнали повітряної тривоги.

На завершення розмови жителі згаданих міст та селища отримали від рятувальників листівки із застереженнями та пораду – у разі надзвичайної ситуації негайно телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool