На Кіровоградщині тривають обстеження суб’єктів господарювання

Листопад 02, 2020 | Новини | Переглядів: 610 | Коментарі: 0

Протягом минулого тижня (26 жовтня-1 листопада) фахівці Держпродспоживслужби області провели 976 обстежень закладів громадського харчування, продовольчих/непродовольчих магазинів, громадського транспорту, агропродовольчих ринків, перукарень тощо.

Порушення виявили на 154 об’єктах (15,7%), суб’єктам господарювання надали 154 попередження щодо дотримання санітарних та протиепідемічних заходів із запобігання поширенню COVID-19.

З-поміж виявлених порушень основними залишаються:

відсутність щоденного температурного скринінгу працівників закладів;
допуск відвідувачів без захисних масок;
відсутність антисептиків, дезінфікуючих засобів;
непроведення дезінфекційних обробок контактних поверхонь тощо.

Всього з моменту запровадження Урядом карантину на всій території України, в тому числі на Кіровоградщині, фахівці Держпродспоживслужби разом з представниками Національної поліції провели 26 247 обстежень суб’єктів господарювання, виявили порушення при 5023 обстеженнях (19,1%). За порушення карантину на суб’єктів господарювання складено 141 протокол про адміністративне правопорушення та винесено 5023 попередження. Варто зауважити, що не дивлячись на «помаранчевий» рівень епідемічної небезпеки, в Кіровоградській області залишається найнижчий показник захворюваності за 14 днів на 100 тис. населення – 114,7.

Головне управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool