На Кіровоградщині трапилось дві аварії: у ДТП врятували двох людей (ФОТО)

Грудень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 1001 | Коментарі: 0

16 грудня о 14:33 до Служби порятунку надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участі легкового автомобіля «ВАЗ 2105», що сталася на автошляху біля с. Миролюбівка Маловисківської громади Новоукраїнського району.

 Рятувальники 23-ої пожежно-рятувальної частини, що прибули до місця події, передали постраждалого водія 1997 р.н. працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації, а  понівечену автівку - відбуксирували на безпечну ділянку дороги.

О 16:37 до Служби порятунку надійшло ще одне повідомлення про те, що потрібна допомога по ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди в Устинівській громаді Кропивницького району. Там біля с. Седнівка зіткнулося два легковики внаслідок чого було травмовано водіїв обох транспортних засобів. Надзвичайники устинівського підрозділу прибувши на місце, деблокували травмованих чоловіків із понівечених автомобілів та передали медикам.

На Кіровоградщині трапилось дві аварії

На Кіровоградщині трапилось дві аварії

На Кіровоградщині трапилось дві аварії

ГУ ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool