На Кіровоградщині судитимуть начальника одного із відділів ДВС

Вересень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 923 | Коментарі: 0

Слідчим відділом прокуратури Кіровоградської області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом отримання неправомірної вигоди начальником відділу державної виконавчої служби Компаніївського районного управління юстиції.

Неправомірну вигоду у розмірі 16 тис. грн. чиновник вимагав та отримав за невжиття заходів по відчуженню арештованого майна. Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України скеровано до суду для розгляду по суті.
У разі доведення вини посадовцю загрожує позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
В рамках досудового розслідування вказану особу відсторонено від займаної посади.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool