На Кіровоградщині суд постановив обвинувальний вирок у справі «чорного лісоруба»

Листопад 30, 2022 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

Новоархангельський районний суд постановив обвинувальний вирок у справі «чорного лісоруба», який зрубав цінні дуби в одному із урочищ Голованівщини та зобов’язав стягнути з обвинуваченого 300 тис грн шкоди завданої довкіллю.

За даними слідства, у березні поточного року 35 річний житель Голованівського району здійснив незаконну порубку 17 дубів за межами села Синюха на території Голованівського району.

«Чорному лісорубу» призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі із звільненням від відбуття покарання з іспитовим строком.

Судом задоволено позовні вимоги Голованівської окружної прокуратури та стягнуто з засудженого 282 тис гривень шкоди завданої довкіллю.

Вирок суду не набрав законної сили, триває час на апеляційне оскарження. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool