На Кіровоградщині створять структурний підрозділ у справах ветеранів

Грудень 27, 2023 | Новини | Переглядів: 691 | Коментарі: 0

Такі управління в кожному регіоні сприятимуть впровадженню нової державної політики у громадах.

На цьому наголосила заступник Міністра у справах ветеранів України Світлана Кашенець під час спільної наради міністерства з представниками обласних адміністрацій щодо питань розвитку ветеранської політики у громадах.

Від Кіровоградської області до наради долучилася заступниця начальника ОВА Катерина Колтунова.

Серед інших акцентів наради – залучення структурних підрозділів із ветеранської політики до реалізації завдань з надання психологічної допомоги, популяризації ветеранського спорту, освіти та професійної адаптації тощо.

У ході зустрічі також обговорено впровадження нових порядків використання коштів за бюджетними програмами Мінветеранів, проаналізовано виконання урядової постанови №702 щодо створення самостійних структурних підрозділів з питань ветеранської політики на рівні ОДА, РВА, ОТГ. 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool