На Кіровоградщині створили координаційну раду з питань ветеранів АТО

Березень 04, 2021 | Новини | Переглядів: 585 | Коментарі: 0

Кіровоградська область в числі перших в Україні, де при ОДА запрацювала координаційна рада з питань ветеранів АТО/ООС.

Про це повідомив представник Консультативної ради у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України Михайло Дворянчук під час першого засідання координаційної ради сьогодні, 4 березня.

«Хочу подякувати керівництву області за розуміння важливості ситуації і створення ради. Це дуже важливий механізм комплексного вирішення проблем і соціального захисту учасників АТО/ООС, членів їхніх родин, членів сімей загиблих, інвалідів війни. Кіровоградська область серед перших, де створена координаційна рада», – наголосив Михайло Дворянчук.

Нагадаємо, координаційну раду з питань ветеранів АТО/ООС голова облдержадміністрації Андрій Назаренко створив 29 січня.

Як уже повідомлялося, головою координаційної ради з питань ветеранів АТО/ООС при облдержадміністрації обрали Валерія Вєхтєва.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool