На Кіровоградщині створено мережу активістів районного рівня, які готові проводити громадську експертизу діяльності влади

Вересень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1312 | Коментарі: 0

19 вересня 2011 року о 12.00 у приміщенні «Громадського офісу» (вулиця Дзержинського, 53-А) відбудеться прес-конференція за участі активістів районів Кіровоградської області, які проводять громадську експертизу діяльності органів виконавчої влади,
повідомляє Інтернет-видання «FotoInform».

У ході прес-конференції будуть висвітленні питання співпраці влади та громади, презентовано мережу громадських експертів.

«Кожна людина відповідальна за якість свого життя. Підвищити його рівень можна тільки впливаючи на рішення влади. А в цьому допомагає громадська експертиза. Ми переконані, що недостатньо просто критикувати дії влади, а треба надавати реальні пропозиції щодо вирішення проблем на місцях», - вважає віце-президент Творчого об’єднання «ТОРО» Алла Волошина.

У прес-конференції візьмуть участь:

1.Алла Волошина, віце-президент Творчого об’єднання «ТОРО» Алла Волошина.
2.Сергій Подорожній, голова Громадської ради при Кіровоградській обласній державній адміністрації
3.Анатолій Стоян, заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Кіровоградської обласної державної адміністрації.
4.Активісти громадських організацій Кіровоградської області.

Прес-конференція відбудеться в рамках проекту «Створення умов для належної участі громадськості Кіровоградщини у державному врядуванні через використання можливостей громадської експертизи». Проект було підтримано програмою «Посилення впливу громадянського суспільства» Міжнародного фонду «Відродження».

Прес-конференція розпочнеться о 12.00, реєстрація представників ЗМІ о 11.45 у приміщенні «Громадського офісу» (вул.Дзержинського, 53-А).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool