На Кіровоградщині стрімко зросла чисельність платників ПДВ

Серпень 28, 2012 | Новини | Переглядів: 982 | Коментарі: 0

В Україні відзначається стрімке зростання кількості нових платників ПДВ – в порівнянні з минулим роком, сплачувати цей податок буде на 54% суб’єктів господарювання більше. Зокрема, тільки у липні цього року чисельність платників зросла на третину.

Така тенденція спостерігається й у Кіровоградській області. Так, якщо протягом 7 місяців 20911 року платниками ПДВ зареєструвались 176 платників, то вже цього року їх кількість збільшилась майже вдвічі до 343 платників. Станом на 1.08.2012 в ДПС у Кіровоградській області видано 711 свідоцтв платників ПДВ, що на 24,3% більше відповідного періоду минулого року.
Така динаміка є результатом спрощення процедури реєстрації платників податку на додану вартість. Нагадаємо, на початку року за ініціативою податківців строки реєстрації були скорочені до 5 робочих днів, а обмеження для добровільної реєстрації платником ПДВ – скасовані.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool