На Кіровоградщині співробітники податкової міліції виявили підпільний зал гральних автоматів

Серпень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1490 | Коментарі: 0

В рамках проведення профілактичної операції „Гральний бізнес” на виконання вимог Закону України „Про заборону грального бізнесу” співробітниками податкової міліції Кіровоградщини виявлено факт незаконної діяльності залу гральних автоматів, розташований в смт.Олександрівка. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

В ході огляду залу гральних автоматів виявлено та вилучено 5 гральних автоматів з подвійними моніторами та ігровими консолями, які на момент огляду знаходились в робочому стані, грошові кошти в сумі 1170 грн., 10 металевих ключів для здійснення ставок на гральних автоматах.

Орієнтовна загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей складає 105 тис.грн. Нині триває перевірка в порядку ст.97 КК України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool