На Кіровоградщині сільський голова вимагав гроші за земельне рішення

Вересень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині викрито на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 3 тис. грн. сільського голову та землевпорядника сільської ради.

Встановлено, що сільський голова у Маловисківському районі разом із землевпорядником вимагали у підприємця 3 тис грн. Натомість, жінці обіцяли вирішити питання щодо отримання земельної ділянки.

«22 вересня жителька Маловисківського району передала сільському голові дві тисячі, а землевпоряднику тисячу гривень за сприяння в отриманні рішення сесії сільради про надання дозволу на затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки під будівництво складу. Передача грошей відбувалась у приміщенні сільської ради», – повідомляє перший заступник прокурора області Анатолій Гой.

«Завдяки ефективній координації в роботі правоохоронців вказані посадовці були викриті «на гарячому». На цей час у кримінальному провадженні, розпочатому за ч.3 ст.368 КК України, проводяться невідкладні слідчі дії. Наразі, фігуранти події затримані в порядку ст. 208 КПК України»,- зазначив перший заступник прокурора області.

У разі доведення вини, сільському голові та землевпоряднику сільської ради загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool