На Кіровоградщині шукають номінантів на здобуття журналістської премії

Лютий 26, 2021 | Новини | Переглядів: 579 | Коментарі: 0

Обласна Премія є щорічною творчою відзнакою, якою нагороджуються журналісти, фотожурналісти області за високохудожні твори в різних жанрах журналістики, спрямовані на утвердження гуманістичних ідеалів, збагачення історичної спадщини народу, державотворення, розвиток економічного, соціального та культурного життя регіону, розбудову місцевого самоврядування, опубліковані в періодичних виданнях або передані по телебаченню і радіо, здобули широке громадське визнання.

Премія встановлюється у трьох номінаціях:

журналістика;

телерадіожурналістика;

фотожурналістика.

На здобуття Премії висуваються твори в різних жанрах журналістики і публіцистики, опубліковані в газетах, журналах або передані по телебаченню і радіо, протягом 2020 року.

Висувати твори на здобуття премії мають право:

первинні журналістські організації області;

колегії газет і журналів, редакції телебачення і радіомовлення, а також трудові колективи, окремі журналісти;

громадські організації.

         Премія є персональною, нею нагороджуються, як правило, журналісти, які народилися, проживають або тривалий час працювали на території області.

         Прийом документів на здобуття Премії триватиме до 30 квітня 2021 року.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool