На Кіровоградщині школярів вчать основам протимінної безпеки

Квітень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1522 | Коментарі: 0

З початком повномасштабного вторгнення російських загарбників на нашу землю рятувальники посилили роботу серед дітей та учнівської молоді щодо заходів безпеки під час війни.

Зокрема, проводять просвітницькі заходи щодо ризиків, пов’язаних із вибухонебезпечними предметами, та правил поведінки у разі їх виявлення.

Поки триває навчальний процес, фахівці Служби порятунку проводять онлайнові заняття зі школярами та студентами професійно-технічних навчальних закладів.

Сьогодні, наприклад, правил безпеки рятувальники вчили учнів Академічної гімназії Кропивницької міської ради. Також до уроку підключились психологи ДСНС та вчили школярів цікавим способам регуляції свого психічного стану. Адже діти зараз перебувають у неймовірному стресі, і не завжди дорослі можуть вчасно помітити та допомогти зняти напругу. Тому психологи пропонують дітям самим навчитись просто та навіть весело подолати свій тривожний стан.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool