На Кіровоградщині школярі відвідали пожежно-рятувальну частину

Червень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

11 червня до рятувальників 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка завітали учні Суботцівської загальноосвітньої школи. 

Під час екскурсії діти, які зараз відпочивають у пришкільному таборі, отримали змогу ближче познайомитись із професією бійця служби з надзвичайних ситуацій, оглянути техніку та спорядження, дізнатись, як працюють рятувальники під час чергової доби.

Школярів провели приміщеннями, де рятувальники навчаються, проводять наради, показали спортивний майданчик та тренувальну башту, познайомили з тонкощами роботи диспетчерів та пункту зв’язку, куди надходять повідомлення про пожежі й надзвичайні події, які стались на території району. У гаражі учасники екскурсії змогли оглянути пожежні автомобілі та їх оснащення, приміряти бойовий одяг рятувальників, роздивитись апарати на стисненому повітрі та одягнути маски від них. 

Проте не лише про роботу рятувальників почули під час екскурсії юні гості, а й про те, як не допустити виникнення надзвичайної події, як поводитись, коли все ж потрапив в екстремальні обставини, як надавати допомогу та про прийоми самопорятунку.
Загалом, зустріч була інформативною, пройшла в теплій і товариській атмосфері. Ми переконані, отримані знання допоможуть дітям провести літо весело і безпечно.

Прес-служба У ДСНС в області

11 червня до рятувальників 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янка завітали учні Суботцівської загальноосвітньої школи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool