На Кіровоградщині школярі отримали цікавий урок (ФОТО)

Листопад 09, 2017 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

У рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності рятувальники Кіровоградської області проводять навчальні заходи для дітей різного віку, щоб у цікавій формі прищепити школярам та дошкільнятам важливі правила поведінки у різних побутових ситуаціях.

9 листопада рятувальники Знам’янського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Кіровоградській області провели для учнів місцевої загальноосвітньої школи-інтернату акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Зокрема, з метою навчити дітей правильним діям у випадку надзвичайної ситуації, що може виникнути у школі, рятувальники провели навчальну евакуацію за сигналом «Увага всім!» Учні зрозуміли, що важливо не панікувати та організовано під керівництвом старших покинути приміщення і далі виконувати вказівки учителів. Діти спостерігали, як відбувається порятунок умовно потерпілого із задимленого середовища та надання йому першої медичної допомоги. Та особливий захват викликала можливість оглянути пожежно-рятувальну техніку і спорядження вогнеборців, а також розпитати їх про щоденну роботу.

Крім того, школярі та педагогічний колектив школи-інтернату подивились навчальний фільм про пожежну небезпеку та поспілкувались із фахівцями Служби порятунку на тему безпеки життєдіяльності.

Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині школярі отримали цікавий урок

На Кіровоградщині школярі отримали цікавий урок


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool