На Кіровоградщині шкільний КВНівський рух отримав нове життя

Листопад 14, 2018 | Новини | Переглядів: 712 | Коментарі: 0

16 листопада 2018 року у стінах Кіровоградського обласного ЦДЮТ відбудеться відбірковий етап обласного чемпіонату шкільних команд КВН сезону 2018/2019 року. Загальна тема чемпіонату – «Мистецький сезон».

Презентувати свою команду, її назву, навчальний заклад, особливості характерів членів команд, а також відношення до журі та суперників учасники матимуть змогу у першому конкурсі «Вільний стиль».

Другий конкурс- «Розминка», цього року буде несподіваним, адже на відміну від традиційної розминки «запитання-відповідь», зворотня розминка пройде у форматі - «відповідь-запитання».

Шкільний КВНівський рух отримав нове життя після оновлення правил проведення. А саме, формат гри КВН Кіровоградської області максимально наблизили до українського чемпіонату по гумору «Ліги Сміху».

Команди готуються до виступів за підтримки досвідчених гравців-гумористів. Серед них Ярослав Ярошевський, Олександра Крикун, Юрій Тушевський, Дмитро Крендель. Спілкування та співпраця з тренерами якісно змінює перебіг ігор. З нетерпінням чекаємо на початок нового сезону!

Олександра Крикун
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool