На Кіровоградщині сформують алгоритм дій по виявленню самозаліснених земельних ділянок

Червень 16, 2023 | Новини | Переглядів: 976 | Коментарі: 0

У Кіровоградській ОВА за головування першого заступника начальника обласної військової адміністрації Павла Конопка відбулась нарада щодо ідентифікації самозаліснених ділянок та вжиття заходів із забезпечення ведення лісового господарства на таких ділянках.

Нарада проходила за участі керівництва органів місцевого самоврядування Кіровоградщини, Головного управління Держгеокадастру в області та Центрального лісового офісу ДП "Ліси України", а також структурних підрозділів ОВА.

"Зволікання з виявленням та віднесенням ділянок до самозаліснених призводить до знищення самосійних природних лісів, чим завдається значна шкода екосистемі області. Тому з метою напрацювання алгоритмів дій стосовно виявлення самозаліснених земельних ділянок, вирішення питання щодо їх передачі до відповідного лісового господарства, визначення ділянок придатних для створення нових лісів і виникла необхідність нашого зібрання," - зазначив Павло Конопко.
 

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool