На Кіровоградщині Сергій Кузьменко провів особистий прийом громадян в Новомиргородському районі

Вересень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

До Сергія Кузьменка за допомогою звернулися 13 жителів району з різних питань. Як з'ясувалося найбільше жителів району хвилює стан доріг.

З проханням відремонтувати дороги до голови облдержадміністрації звернулися заявники з Новомиргорода, села Дібрівка та Андріївка. Вони розповіли про незадовільний стан ділянок доріг Новомиргород-Олександрівка Т-12-09, Листопадове-Андріївка С121319 та Новомиргород-Капітанівка Т–24-14.

Як зазначив Сергій Кузьменко, специфіка Новомиргородського району полягає в тому, що всі дороги є територіальними. "Питання ремонту таких доріг дійсно складне. Вони продовжують утримуватися Облавтодором, який на жаль, не має достатнього фінансування на їх ремонт", - констатував керівник області. Однак ситуація може змінитися вже наступного року. Як зазначив Сергій Кузьменко, у наступному році ці дороги мають перейти в управління облдержадміністрації. До того ж, область матиме більший фінансовий ресурс з Дорожнього фонду. "В цьому випадку матимемо можливість на обласному рівні приймати рішення щодо ремонту найскладніших ділянок доріг. Новомиргородський район буде в числі перших районів, яким буде приділена увага", - запевнив він.

Голова облдержадміністрації підкреслив, що обласна і районна влада докладуть зусиль, щоб і по територіальних дорогах зробити значний поступ, як було зроблено по дорогах місцевого і державного значення. "Проситимемо підтримки Уряду, щоб більш динамічно вирішувати питання з якістю доріг", - зазначив Сергій Кузьменко.

Також до керівника області за допомогою звернулися двоє жителів Новомиргорода. Багатоквартирний будинок, в якому вони проживають разом із сім'ями, знаходиться в аварійному стані. Нещодавно просіла частина фундаменту, що спричинило тріщини по всьому будинку. Тому вони потребують переселення.

Голова облдержадміністрації доручив керівництву району та міста оперативно провести засідання комісії щодо врегулювання проблемного питання. Фаціям ДСНС доручено повторно провести обстеження будівлі. Місцева влада має подбати про людей поки не вирішиться питання з аварійністю будинку.

Також були розглянуті питання щодо соціального захисту пільгових категорій громадян, врегулювання трудових, майнових відносин та житлово-побутових проблем.

Вирішення усіх питань Сергій Кузьменко доручив взяти на особистий контроль голові Новомиргородської райдержадміністрації Олександру Сенченку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool