На Кіровоградщині серед переселенців поліцейські проводять роз’яснювальну роботу (ФОТО)

Червень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 1933 | Коментарі: 0

Близько 70 тисяч переселенців знайшли прихисток на Кіровоградщині.

На Кіровоградщині серед переселенців поліцейські проводять роз’яснювальні роботи

На Кіровоградщині серед переселенців поліцейські проводять роз’яснювальні роботи


Про діяльність поліцейських, які опікуються безпечним середовищем на Кіровоградщині, дізналися родини, що тимчасово проживають на території Гайворонської громади.

Представник Управління прав людини Нацполіції України капітан поліції Микола Сульжук проконсультував мешканців про їх дії у разі правопорушень, які були скоєні проти них чи вони стали свідками таких подій. Також звернув їхню увагу, куди їм потрібно звертатися у разі знищення чи пошкодження їхнього майна на територіях бойових дій.

В першу чергу усі вимушені переміщені особи мають зареєструватися за місцем тимчасового перебування.

- Якщо Ви знаєте, що Ваше майно зруйновано, то про ці факти потрібно обов’язково повідомити до поліції. Так як Україна подала до суду про злочинні дії агресора, то ці свідчення будуть як доказом про це. Також люди, у котрих постраждало помешкання зможуть отримати допомогу від держави, - зазначив офіцер поліції Микола Сульжук.

Номера «гарячої» лінії: 102, 0968610134 (кол центр) та 0507444880 (телефон інформаційної підтримки) ГУНП в Кіровоградській області. 0958766233 - безоплатна правова допомога (юридичні консультації).

Ознайомитися з роз'ясненням щодо отримання грошової допомоги від міжнародних організацій можна за цим посиланням


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool