На Кіровоградщині селяни згадали правила пожежної безпеки

Серпень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 540 | Коментарі: 0

21 серпня працівники прес-служби Управління та Кіровоградського міськрайвідділу провели роз’яснювальну роботу серед мешканців с. Катеринівка Кіровоградського району.

Рятувальники нагадали громадянам, що наразі по Україні та Кіровоградській області зокрема оголошено найвищий рівень пожежної небезпеки. Тому слід бути вкрай обережними з вогнем. Зараз досить найменшої іскри, щоб виникло велике загоряння.

Крім того, незалежно від погоди, слід тримати в порядку побутове електрогосподарство: не використовувати пошкоджені чи несправні електроприлади, не залишати без нагляду ввімкнену домашню техніку, не допускати дітей до небезпечних речей та позбавитись звички курити в приміщенні, особливо у нетверезому стані.

Поряд з тим, вогнеборці розповіли селянам про випадки виявлення на полі, городі, у лісі небезпечних предметів, які були ідентифіковані як боєприпаси часів Другої світової війни. Такі випадки непоодинокі, тому кожен має знати, як діяти у такій ситуації.

Усі правила, знання яких убезпечить громадян від небезпек у повсякденному житті, викладені у листівках, які рятувальники завжди роздають під час профілактичних відпрацювань.

21 серпня працівники прес-служби Управління та Кіровоградського міськрайвідділу провели роз’яснювальну роботу серед мешканців с. Катеринівка Кіровоградського району.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool