На Кіровоградщині СБУ затримала торгівця зброєю

Червень 07, 2018 | Новини | Переглядів: 703 | Коментарі: 0

Співробітники Служби безпеки України Нацполіцією викрили мешканця Кіровоградщини на збуті вогнепальної зброї на території регіону.

Оперативники спецслужби встановили, що помічник депутата однієї з міських рад організував незаконний продаж засобів ураження. Своїх клієнтів ділок підшукував через знайомих.

Правоохоронці зупинили автомобіль зловмисника на одній з міських вулиць. Під час огляду авто співробітники СБУ виявили пістолет ПМ та чотирнадцять набоїв до нього. Вилучена зброя направлена на експертизу.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії для встановлення джерел надходження зброї та інших осіб, причетних до протиправної діяльності.

Прес-група УСБУ в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool