You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

На Кіровоградщині СБУ затримала осіб, які вимагали хабар

Вересень 09, 2011 | Новини | Переглядів: 1405 | Коментарі: 0

Співробітники СБУ викрили та припинили протиправну діяльність працівника Управління у справах захисту прав споживачів у Кіровоградській області та його спільника, які вимагали і одержали хабара. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-центрі СБ України.

Зловмисники вимагали 1600 гривень у місцевого підприємця за незастосування адміністративного покарання у вигляді значних штрафних санкцій за виявлені порушення при перевірці його магазину.
Співробітники СБУ затримали хабарників «на гарячому» під час одержання усієї суми хабара.
3 вересня ц.р. за матеріалами УСБУ в Кіровоградській області органами прокуратури стосовно правопорушників порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (одержання хабара) Кримінального кодексу України.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool